Florali Creations

uw bloemist uit Delft!

Algemene voorwaarden

Bezorginformatie:

Wij bezorgen bloemen in Den Haag en omstreken;

Dat zijn dus o.a. de gemeente Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Wij bezorgen bloemen in Rotterdam en omstreken;

Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne, Nieuwekerk aan den IJssel en Gouda

Staat uw locatie niet hierboven neem dan even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn om bloemen te bezorgen in uw regio.

Om bloemen te versturen buiten bovenstaande plaatsen in Nederland maken wij gebruik van een bloemisten-verzendorganisatie. 

Ins/outs.

– Bestellingen via de website dienen betaald te worden naar keuze van de consument, (Ideal – Creditcard – Op Factuur) met uitzondering op factuur dient de bestelling te zijn betaald voor wij deze verzenden.

-Aan de hand van de gegevens die de consument heeft ingevuld onder verzendadres, zal de order verzonden worden.

-De verzenddetails zullen gedeeld worden met de betreffende bezorger
-Bij geen gehoor bij de deur zal de bestelling afgeleverd worden bij de buren, en wordt de geadresseerde op de hoogte gesteld door middel van een kaart in de brievenbus.
-Wanneer de buren niet aanwezig zijn of de bestelling niet willen aannemen gaat het product weer terug mee naar de winkel, en zal de geadresseerde op de hoogte gesteld worden door middel van een kaart in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken, om de bezorging juist uit te kunnen voeren. 

-De bezorgdienst krijgt de mogelijk om op de bezorgdatum de bestelling af te leveren vanaf 8:00 tot 22:00 uur, mits er aangegeven wordt voor 12:00 of na 12:00 in de bestel opmerkingen. 

-Mochten er calamiteiten ontstaan waardoor wij niet kunnen afleveren zullen wij contact op nemen met de consument, om of de bestelling te retourneren of een ander mogelijke datum af te spreken.  

-Klachten voor bezorging kunnen gemeld worden via info@floralicreations.com  of via 0621618646.

-Wanneer u voor 12:00 besteld is het mogelijk om die dag nog te bezorgen, de bezorgdienst krijgt de mogelijkheid om tot 22:00 te mogen bezorgen. 

-Wij werken samen met (Dahlia bezorgservice ; regio Haaglanden)
-Wij werken samen met (WGL bezorgservice; regio Rotterdam)
-Wij werken samen met(WY-Bloemisten.nl; Overige locaties Nederland)

boeket rode rozen - bloemstuk rozen- nederlandse rozen - boeket liefde - door florali creations

Toch nog vragen?

Vrijblijvend je wensen bespreken?

Winkelwagen 0