Bloemen zijn

onze passie

Bloemist delft - lokale bloemist delft - bloemist delfgauw- bloemist den hoorn - door florali creations delft

Wie is Florali Creations?

Florali Creations is sinds februari 2019 gevestigd aan de Dasstraat (winkelcentrum Dashof) in de Tanthof. 
Met onze bloemsierkunst willen wij Delft en omgeving laten zien wat we kunnen en vooral de mensen blij maken met prachtige creaties.

Wij zijn altijd opzoek naar de Wow-factor
Met onze losse bloemen en creativiteit kunnne we alles zo gek maken als je zelf wilt.
Verwen jezelf of een ander met een prachtige Florali

Met alle bloemtechnieken op zak en een dosis creativiteit is voor ons van alles mogelijk: Rouwbloemen in diverse soorten en maten, aankleding van event of bruiloft, en diverse bloemcadeau’s. 

Voor ieder wat wils

Laat u verrassen door de Bloemsierkunst!
U bent van harte welkom om u te laten inspireren, en om kennis te maken met ons personeel 

zakelijk bloemen bestellen op rekening - boeket veldbloemen- zomer boeket - bloemen delftgauw - bloemen den Hoorn -bloemen delft- door florali creations
zakelijk bloemen bestellen op rekening - boeket veldbloemen - Boeket pioenrozen - bloemen delftgauw - bloemen den Hoorn -bloemen delft- door florali creations

Liever langskomen?

Florali Creations is sinds februari 2019 gevestigd aan de Dasstraat (winkelcentrum Dashof) in de Tanthof. Dit is de grootste locatie en wordt ook gebruikt om bestellingen en orders te verwerken. 
Met onze bloemsierkunst willen wij Delft laten zien wat we kunnen en vooral de mensen blij maken met prachtige creaties.

Met alle bloemtechnieken opzak en een dosis creativiteit is voor ons van alles mogelijk: Bloemen voor op uw bruiloft, rouwbloemen in diverse maten, aankleding van een event of diverse bloemkado´s.

Bruidsbloemen - bruidsboeket - lokale bloemist delft - bloemist delftgauw - door florali creations

Winkelwagen 0