Bloemen nieuws
Posted in

Favorieten herfstboeket

herfstboeket - oranje boeket- roze boeket - door Florali Creations
Posted in

Mijn favoriete herfstboeket is oranje met roze

Ik hou van gekke, vrolijke kleurencombinaties. 
Mijn favorieten mix is roze met oranje!
Deze kleurcombinatie straalt een bepaalde warmte en klasse uit waarbij oranje de herfst met zich meebrengt en roze een brutale knipoog aan het speels boeket kan geven. Dit gave boeket vind je in dan ook zeker in de webshop!

Bloemen die hier bijvoorbeeld in gaan zijn de chrysanten, violieren en euphorbia. Leeuwenbekken vind ik ook altijd mooi om erin te verwerken. Wil je een keer iemand verrassen met een anders-dan-anders herfstboeket dan ben je bij Florali Creations in Delft aan het juiste adres!

Een klassiek herfstboeket laten samenstellen

Wie wordt er niet blij van de kleuren van de herfst. Wij in ieder geval wel! Daarom maken we ook graag mooie herfstboeketten voor onze klanten. Mooi voor op kantoor, of gewoon thuis op tafel. Een klassiek boeket is meestal gemaakt met oranje herfsttinten. Denk aan bloemen als chrysanten, gerbera’s in hun spattende kleuren, lelies en mooi groen blad als finishing touch. 

“Wat zijn jou favoriete werkzaamheden in de bloemen ?”

Vaak krijg ik de vraag wat mijn favorieten werkzaamheden zijn in de bloemen. Hier kan ik simpelweg niet uit kiezen ik hou van de variatie en dat is ook een van de redenen waarom ik mijn bloemenwinkel begonnen ben.

Ik heb Florali Creations opgezet om mensen blij te maken, om te helpen de WAUW-factor te creëren.

Geef me een verhaal, een doel of een richtlijn en ik geniet van de uitwerking. Of het nu gaat om rouwbloemen, bruidsbloemen of geschenken als boeketten en bloemstukken.

 

Er zijn namelijk zoveel verschillende mensen met andere wensen en voor mij is het een sport om ieder te voorzien van hun favorieten bloemwerk!

 

 

zakelijke bloemen - bloemen voor collega - boeket cadeau- veldboeket - kleurig boeket- door florali creations

Winkelwagen 0